Nyheder

Nyheder i Skødstrup Lægepraksis vil løbende blive lagt op her på siden.

Brug af mundbind ophører

 

Fra d. 19/4 ophæves kravet om mundbind i lægehuset. Dette gælder både patienter og personale med følgende VIGTIGE undtagelse:

Har du symptomer på luftvejsinfektion (fx forkølelse, hoste, halssmerter) bedes der anvendes mundbind.

Stadig mundbind i lægehuset

 

Restriktioner ophæves fra tirsdag d. 1. februar – i en periode vil vi dog fortsat anvende mundbind i lægehuset og kraftigt opfordre vores patienter til at bære mundbind i såvel venteværelser som i konsultationsrum. Dette grundet et forsat stort smittetryk og de sårbare patienter der færdes i lægehuset.

Slutspurt på influenzavaccination

 

Vi stopper med at influenzavaccinere d. 15. januar 2022. For børn gælder det at første vaccine af de to der skal gives, senest kan gives d. 15. januar.

Åbent laboratorie genindføres!

 

Skal du have taget blodprøver, som er bestilt af lægen? Fra 1. december 2021 kan du møde op til blodprøvetagning mellem kl. 8 og kl. 11 alle hverdage uden tidsbestilling. Meld blot ankomst ved skranken. Har du symptomer på covid-19 skal der foreligge en negativ PCR test (halspodning) inden du møder op.

Karin Pryds går på pension og Sara Hasseriis tiltræder som kompagnon 

 

Efter mange gode år går Karin Pryds på pension pr. 31.12.2021. Sara Hasseriis vil så tiltræde som fast læge og kompagnon i Skødstrup Lægepraksis pr. 01.01.2022.

Anbefaling – influenzavaccine til børn 

 

Sundhedsstyrelsen anbefaler alle børn fra 2-6 år at blive vaccineret imod influenza. Man frygter en særlig hård influenzasæson, fordi få blev smittet sidste vinter. Ved at vaccinere de 2-6-årige kan man formentlig begrænse smitten blandt ældre borgere, så sundhedsvæsenet i stedet kan koncentrere sig om eksempelvis coronasmittede og smittede med RS-virus – en luftvejsinfektion, som i visse tilfælde kan kræve indlæggelse.

Vi bakker i høj grad op om at influenzavaccinen gives til børn i alderen 2-6 år. Den gives som en næsespray af to omgange med 4 ugers mellemrum.

Der vil være åbent hus d. 27/11 kl. 9-15, hvor man kan møde op uden tidsbestilling og få børn på 2-6 år vaccineret. Derudover er man også velkommen alle hverdage mellem 8-15:30 uden tidsbestilling.

Åben konsultation genindføres!

 

 

For 1,5 år siden, da Danmark lukkede ned, lukkede vi ligeså for vores akutte morgentider. Nu er det besluttet at disse er forsvarlige at genindføre i Skødstrup Lægepraksis. Det vil foregå på samme måde som for 1,5 år siden – fremmøde uden tidsbestilling mellem kl. 8 – 8:30, hvor man henvender sig ved skranken med ønske om en “kviktid”. Det er med forbehold for ventetid.

Skulle man have symptomer på covid-19 skal der først foreligge en negativ PCR test (halspodning) før man må møde op i lægehuset.

Mød op og blive influenza vaccineret uden tidsbestilling. 

 

Du kan nu møde op og blive vaccineret mod influenza uden tidsbestilling.

Dette kan ske mellem kl. 8 og kl. 15:30 og henvendelse skal ske ved skranken.

Influenzavaccination næste weekend – mød hospitalsklovnene!

Kom og bliv vaccineret – og få dit lille barn vaccineret – se plan nedenfor.

Vi får besøg af hospitalsklovne de to dage i tidsrummet 9-12 – så det bliver også sjovt i lægehuset disse dage 🙂

 

LØRDAG 23.10. – kl. 9-16 – UDEN tidsbestilling:
– børn 2-6 år, vaccineres i lægehuset

– selvbetalere og voksne med ret til gratis vaccine, Drive-in på P-pladsen

SØNDAG 24.10. – kl. 9-16 – UDEN tidsbestilling:
– børn 2-6 år, vaccineres i lægehuset

– selvbetalere og voksne med ret til gratis vaccine, Drive-in på P-pladsen

Vi ses på næste lørdag/søndag (d. 23. og 24. oktober) , kl. 9-16 – i lægehuset – eller udenfor.

Læge Thomas Greibe forlader praksis pr. 1.10.21.

 

“Til patienterne i Skødstrup Lægepraksis
På grund af uenighed om driften af Skødstrup Lægepraksis, har jeg solgt min andel og ophører derfor med at være praktiserende læge i Skødstrup fra 1. oktober 2021
Derfor vil jeg gerne sige tak til mine patienter for mange gode år.
Med venlig hilsen
Thomas Greibe”.

De 7 andre faste læger har købt Thomas’ praksisandel, så Skødstrup Lægepraksis fortsætter med at servicere vores patienter som hidtil. Der er sørget for ekstra vikardækning ved faste vikarer i praksis.

Venligst,

Luise Solgaard Andersen, Lone Kongstad, Karin Pryds, Rasmus Nørøxe, Per Kallestrup, Kurt Rasmussen og Roar Maagaard

Hjem

Ring op

Kontakt os